Качествени климатици на добри цени

DAIKIN

Daikin е водещият глобален производител и доставчик на оборудване за ОВК (отопление, вентилация и климатизация), включително и на термопомпени и хладилни инсталации.

FUJITSU GENERAL

Благодарение на най-новата инверторна технология, предлагана от климатици Fujitsu General, високото качество на живот вече може да се съгласува с пестенето на средства.

HITACHI

Днес Hitachi Ltd. са една от най-големите индустриални корпорации в света. 100 години след съзадаването си, Hitachi продължава да се придържа към разработването на напреднали технологии.

MITSUBISHI ELECTRIC

Корпоративното мото на Mitsubishi Electric Group, „Промяна към по-добро”, представя нашата цел и стремеж към постигане на „нещо по-добро”, като в същото време продължаваме да се променяме и растем.

MITSUBISHI HEAVY

Новата компания „Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems, Ltd.” – фокусирана върху разширяването и развитието на климатичния и хладилен бранш Токио, 03.10.2016.

PANASONIC

Мотото на Panasonic изразява ангажимент за осигуряване продукти и услуги, подчинени на идеи, които ще обогатят начина на живот и ще подпомогнат напредъка в обществото.

TOSHIBA

Инверторните сплит климатици на TOSHIBA се характеризират с отлично пречистване на въздуха, ниско ниво на шум, максимално висока степен на енергийна ефективност.